Samenwerken maakt je sterker! Nieuwe weg ingeslagen

Sinds de zomer van 2018 is de overname van FB Adviespartner rond. De samenwerking met Fred en Bianca Blummel kwam tot stand in een periode waarin beide partijen nadachten over de toekomstbestendigheid van het bedrijf.

Vanuit het hart

FB Adviespartner, ontstond in 1995 vanuit een droom: een eigen financieel adviesbureau waarin ‘werken vanuit het hart’ centraal stond. Gedurende 23 jaar stonden Fred en Bianca zeven dagen in de week klaar voor hun relaties en deelden zij met hen persoonlijke momenten. Buiten het regelen van de verzekeringsaspecten, lieten Fred en Bianca in het persoonlijk contact zien wat je voor iemand kunt betekenen. Toen ze besloten een stapje terug te doen, gingen ze op zoek naar voortzetting van hun bedrijf op een manier die zou passen bij hoe ze zelf altijd werkten: vanuit het hart.

Perfecte match met Peter Geurds Assurantiën

Het werken vanuit vertrouwen, huiselijkheid en persoonlijke aandacht, duurzame relatievorming en korte communicatielijnen staat bij familiebedrijf Peter Geurds Assurantiën centraal. FB Adviespartner blijft bestaan en zal groter worden. Er zullen nieuwe mensen bij komen. Maar voor de relaties verandert er vrijwel niets. De telefoon wordt ook in de toekomst gewoon opgenomen met: 

“Goedemiddag, FB Adviespartner, waarmee kan ik je van dienst zijn?”

Wat onze klanten zeggen

Schadeafhandeling
7.3
"Adviseur heeft haar best gedaan. NH1816 zelf komt haar afspraken over voorspoedig afhandelen en klantbelang niet na. Heb veel te lang op mijn schadeafwikkeling moeten wachten"
Dhr. Brummel
Schadeafhandeling
7.9
"Correct en snel"
Anoniem
Afsluiten nieuwe verzekering
8.8
"Altijd heel tevreden"
Anoniem
Schadeafhandeling
7.5
"gewoon netjes afgehandeld"
Anoniem
Schadeafhandeling
10.0
"Alles prima geregeld door Assurantiƫn kantoor Peter Geurds"
Dhr. Jacobs
Schadeafhandeling
9.6
"nvt"
Anoniem
Afsluiten nieuwe verzekering
10.0
"top bedrijf wat nog aandacht voor de klant heeft."
Dhr. Deelen
Afsluiten nieuwe verzekering
9.1
"We zijn al jaren klant bij Geurds. Heel vriendelijk, persoonlijk bedrijf, dat altijd in staat is om te helpen met je persoonlijke situatie."
Mevr. Heijmans Visser
Afsluiten nieuwe verzekering
10.0
"Top service"
Dhr. Verstappen
Hoe kunnen wij jou helpen? Neem contact op