Samenwerken maakt je sterker! Nieuwe weg ingeslagen

Sinds de zomer van 2018 is de overname van FB Adviespartner rond. De samenwerking met Fred en Bianca Blummel kwam tot stand in een periode waarin beide partijen nadachten over de toekomstbestendigheid van het bedrijf.

Vanuit het hart

FB Adviespartner, ontstond in 1995 vanuit een droom: een eigen financieel adviesbureau waarin ‘werken vanuit het hart’ centraal stond. Gedurende 23 jaar stonden Fred en Bianca zeven dagen in de week klaar voor hun relaties en deelden zij met hen persoonlijke momenten. Buiten het regelen van de verzekeringsaspecten, lieten Fred en Bianca in het persoonlijk contact zien wat je voor iemand kunt betekenen. Toen ze besloten een stapje terug te doen, gingen ze op zoek naar voortzetting van hun bedrijf op een manier die zou passen bij hoe ze zelf altijd werkten: vanuit het hart.

Perfecte match met Peter Geurds Assurantiën

Het werken vanuit vertrouwen, huiselijkheid en persoonlijke aandacht, duurzame relatievorming en korte communicatielijnen staat bij familiebedrijf Peter Geurds Assurantiën centraal. FB Adviespartner blijft bestaan en zal groter worden. Er zullen nieuwe mensen bij komen. Maar voor de relaties verandert er vrijwel niets. De telefoon wordt ook in de toekomst gewoon opgenomen met: 

“Goedemiddag, FB Adviespartner, waarmee kan ik je van dienst zijn?”

Wat onze klanten zeggen

Schadeafhandeling
10.0
"Super geholpen, snel en daadkrachtig."
Anoniem
Schadeafhandeling
10.0
"Ik werk al jaren samen met Peter Geurds, altijd een juiste en correcte uitleg en behandeling gehad. Zou Peter Geurds zeker aanbevelen aan anderen."
Anoniem
Schadeafhandeling
10.0
"prima dienstverlening"
Anoniem
Schadeafhandeling
10.0
"Alleen maar lof. Als er iets is kan je altijd terecht. Medewerk(st)ers zijn altijd correct en behulpzaam. Top"
Anoniem
Afsluiten nieuwe verzekering
8.8
"al 34 jaar een tevreden klant"
Anoniem
Afsluiten nieuwe verzekering
8.5
"uiterst vriendelijk, behulpzaam en meedenkend"
Dhr. Van Kessel
Afsluiten nieuwe verzekering
10.0
"De adviseurs van Peter Geurds Assurantiƫn zijn integer, transparant en geven echt het gevoel dat zij mijn belangen voorop stellen. Ik heb ze ook al aan meerdere vrienden aanbevolen, die op hun beurt ook weer allemaal erg tevreden zijn."
Dhr. Paes
Hoe kunnen wij jou helpen? Neem contact op