Samenwerken maakt je sterker! Nieuwe weg ingeslagen

Sinds de zomer van 2018 is de overname van FB Adviespartner rond. De samenwerking met Fred en Bianca Blummel kwam tot stand in een periode waarin beide partijen nadachten over de toekomstbestendigheid van het bedrijf.

Vanuit het hart

FB Adviespartner, ontstond in 1995 vanuit een droom: een eigen financieel adviesbureau waarin ‘werken vanuit het hart’ centraal stond. Gedurende 23 jaar stonden Fred en Bianca zeven dagen in de week klaar voor hun relaties en deelden zij met hen persoonlijke momenten. Buiten het regelen van de verzekeringsaspecten, lieten Fred en Bianca in het persoonlijk contact zien wat je voor iemand kunt betekenen. Toen ze besloten een stapje terug te doen, gingen ze op zoek naar voortzetting van hun bedrijf op een manier die zou passen bij hoe ze zelf altijd werkten: vanuit het hart.

Perfecte match met Peter Geurds Assurantiën

Het werken vanuit vertrouwen, huiselijkheid en persoonlijke aandacht, duurzame relatievorming en korte communicatielijnen staat bij familiebedrijf Peter Geurds Assurantiën centraal. FB Adviespartner blijft bestaan en zal groter worden. Er zullen nieuwe mensen bij komen. Maar voor de relaties verandert er vrijwel niets. De telefoon wordt ook in de toekomst gewoon opgenomen met: 

“Goedemiddag, FB Adviespartner, waarmee kan ik je van dienst zijn?”

Wat onze klanten zeggen

Afsluiten nieuwe verzekering
7.7
"goede service, vriendelijk personeel, men weet makkelijk wie we zijn als we bellen met een vraag"
Anoniem
Schadeafhandeling
8.7
"Zeer tevreden"
Mevr. Blom-van Kemenade
Schadeafhandeling
10.0
"Super tevreden over het team van Peter Geurds assurantiƫn!"
Dhr. Van den Brand
Schadeafhandeling
6.0
"Mijn adviseur is prima, verzekering is slecht. Voortaan klanten vooraf lijst sturen wat te doen bij eventuele schade. Als je in het buitenland zit en je hebt iets medisch nodig wat je niet kunt missen en je gaat daar naar op zoek en krijg je gedoe met afhandeling omdat je het wil terug verwijzen naar zorgverzekering, die zeggen reisverzekering. We hebben geen factuur van apparaat of toebehoren omdat dit vergoedt wordt. En ja dit apparaat is op dokters voorschrift. Het is geen dure zonnenbril of telefoon die ik declareer maar iets noodzakelijks. Waar heb ik reisverzekering anders voor nodig. Of misschien een andere"
Dhr. Petersen
Schadeafhandeling
10.0
"Zeer goed"
Anoniem
Afsluiten nieuwe verzekering
7.9
"Heb alleen per mail contact gehad en het is pas ingegaan."
Dhr. Berkers
Afsluiten nieuwe verzekering
10.0
"fijn kantoor met goede adviezen en oog voor persoonlijke situaties"
Dhr. De Bruijn
Afsluiten nieuwe verzekering
9.3
"Betrouwbaar en komt afspraak na."
Dhr. Van Dijck
Hoe kunnen wij jou helpen? Neem contact op