Samenwerken maakt je sterker! Nieuwe weg ingeslagen

Sinds de zomer van 2018 is de overname van FB Adviespartner rond. De samenwerking met Fred en Bianca Blummel kwam tot stand in een periode waarin beide partijen nadachten over de toekomstbestendigheid van het bedrijf.

Vanuit het hart

FB Adviespartner, ontstond in 1995 vanuit een droom: een eigen financieel adviesbureau waarin ‘werken vanuit het hart’ centraal stond. Gedurende 23 jaar stonden Fred en Bianca zeven dagen in de week klaar voor hun relaties en deelden zij met hen persoonlijke momenten. Buiten het regelen van de verzekeringsaspecten, lieten Fred en Bianca in het persoonlijk contact zien wat je voor iemand kunt betekenen. Toen ze besloten een stapje terug te doen, gingen ze op zoek naar voortzetting van hun bedrijf op een manier die zou passen bij hoe ze zelf altijd werkten: vanuit het hart.

Perfecte match met Peter Geurds Assurantiën

Het werken vanuit vertrouwen, huiselijkheid en persoonlijke aandacht, duurzame relatievorming en korte communicatielijnen staat bij familiebedrijf Peter Geurds Assurantiën centraal. FB Adviespartner blijft bestaan en zal groter worden. Er zullen nieuwe mensen bij komen. Maar voor de relaties verandert er vrijwel niets. De telefoon wordt ook in de toekomst gewoon opgenomen met: 

“Goedemiddag, FB Adviespartner, waarmee kan ik je van dienst zijn?”

Wat onze klanten zeggen

Schadeafhandeling
9.2
"Prima!"
Anoniem
Schadeafhandeling
7.3
"prima adviseur"
Anoniem
Afsluiten nieuwe verzekering
9.7
"Prima advies met een persoonlijke benadering."
Dhr. Van de Kerkhof
Afsluiten nieuwe verzekering
10.0
"Zoals altijd, weer erg goed en snel geholpen. En met goede uitleg en advies"
Dhr. Hoeks
Afsluiten nieuwe verzekering
9.3
"Alle lof is voor Christel! Zij heeft zoveel geduld en probeert het altijd zo gunstig mogelijk voor ons te regelen, chapeau👍👍👍"
Dhr. Martens
Schadeafhandeling
9.9
"Zoals uit de antwoorden op eerder gestelde vragen al blijkt ben ik heel tevreden over mijn adviseur. De schade werd snel en met tevredenstellend resultaat afgehandeld."
Anoniem
Hoe kunnen wij jou helpen? Neem contact op