Over Peter Geurds Assurantiën Persoonlijke service en korte lijnen

Onafhankelijk en deskundig, met een persoonlijke inslag. Bij Peter Geurds Assurantiën staan al drie generaties lang de individuele wensen van relaties centraal en zijn de lijntjes kort. Onze financieel adviseurs zoeken naar de beste oplossing op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financieringen. Onze meerwaarde zit hem in het feit dat wij onafhankelijk zijn en de tijd nemen voor persoonlijke aandacht. Wij gaan op zoek naar de juiste verzekeraar, bank en geldverstrekker, die past bij jouw specifieke behoeften. Daarnaast hebben wij een netwerk van taxateurs, makelaars en notarissen.

Je bent altijd welkom bij ons op kantoor, of we komen langs indien gewenst voor persoonlijk advies. Ook online staan we voor je klaar en met onze app kun je realtime je verzekeringsdetails inzien.

Verandert er iets in de persoonlijke situatie? Neem contact op en je zaken worden snel en goed geregeld.

Geschiedenis

Drie generaties

Ruim 50 jaar geleden in 1966 startte Piet Geurds, Geurds Senior, het Eindhovense familiebedrijf Geurds Assurantiën. De wens om van zijn passie zijn beroep te maken, maakte van hem een ondernemer. Eerst werd een slaapkamer omgetoverd tot kantoor en later de garage. Gesprekken met relaties vonden plaats in de huiskamer. Hij bouwde het bedrijf vanaf niets op, door langs huizen te gaan. Hij was geabonneerd op een uitgave met geboorte- en trouwadressen. Relevante producten voor mensen op het juiste moment: bij een belangrijke levensgebeurtenis! Zo bouwde hij aan persoonlijke en langdurige relaties. Hij kreeg de bijnaam Piet Pepermunt, omdat hij als hij bij mensen aan huis kwam altijd een pepermuntje voor de kinderen bij zich had.

In 1985 nam Peter Geurds het stokje over en werd Peter Geurds Assurantiën uitgebouwd tot een advieskantoor waar men terecht kan voor alle financiële vraagstukken. De kernwaarde was en is nog steeds: het opbouwen van een langdurige relatie, waarbij persoonlijke betrokkenheid het uitgangspunt vormt. Vertrouwen en korte lijntjes, want zonder vertrouwen kun je geen zaken doen. Op deze manier ontstaat er van twee kanten waardering.

"Dat men op ons kan bouwen en weet dat we er zijn in geval van een ingrijpende (levens)gebeurtenis, bleek toen iemand bij wie brand uitgebroken was eerst naar Peter Geurds Assurantiën belde, in plaats van naar de brandweer."

Inmiddels is ook de derde generatie actief binnen het bedrijf door de komst van Piet Geurds. Ondanks dat hij volledig vrij werd gelaten in zijn beroepskeuze, koos hij voor een financiële opleiding en trad hij na het voltooien ervan volledig in dienst. Er is in de afgelopen 5 decennia wel wat veranderd. Mensen worden op financieel gebied slimmer en handiger, doordat ze zelf toegang hebben tot veel informatie. Hypotheken zijn daarbij wel een uitzondering. De beschikbare informatie is enorm, maar ook onoverzichtelijk. Peter en Piet Geurds kunnen als hypothecair planner dienen als gids. Zij nemen relaties bij de hand en doorlopen gezamenlijk het hele traject van A tot Z. Richting de toekomst wil Piet Geurds de lijn doortrekken die door zijn opa en vader zijn ingezet. Hierbij blijven de pijlers vertrouwen, huiselijkheid, persoonlijke aandacht, duurzame relatievorming en korte communicatielijntjes belangrijk.

financieel adviesbureau logo FB Adviespartner

Overname FB Adviespartner

De recente overname van FB Adviespartner sluit hier naadloos op aan. Dit kwam op het pad toen beide partijen nadachten over de toekomstbestendigheid van het bedrijf. Het klikte direct met Fred en Bianca Blummel. Ook bij hen begon het ooit met een telefoontje bij een geboorte en het afsluiten van een studieverzekering. Zij kunnen hun kantoor dat ze in de afgelopen 23 jaar vol passie en toewijzing hebben opgebouwd, met een gerust hart los gaan laten. Voor de relaties verandert er vrijwel niets.

Lees meer over de samenwerking

Ons intern beloningsbeleid

De beloning van onze medewerkers bestaat voor 100% uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform.

Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen. Deze beoordeling bepaalt de hoogte van het vaste salaris.

Wat onze klanten zeggen

Schadeafhandeling
9.3
"Zeer goed"
Dhr. Brands
Schadeafhandeling
8.8
"Goed"
Anoniem
Schadeafhandeling
9.9
"Een zeer vakbekwaam adviseurs werken daar in het bedrijft , om aan te raden dit bedrijft ."
Dhr. Louwaars
Afsluiten nieuwe verzekering
9.0
"Vriendelijk, duidelijk en komt zijn afspraken na. Hier kunnen veel mensen nog wat van leren."
Anoniem
Afsluiten nieuwe verzekering
9.8
"Wij zijn heel erg tevreden."
Anoniem
Afsluiten nieuwe verzekering
10.0
"Top adviseur, alles wordt snel en vooral goed afgehandeld."
Dhr. Deelen
Afsluiten nieuwe verzekering
9.2
"Onze vorige assuradeur ging te ver met IT toepassingen, waardoor we alleen nog maar met computers communiceerden, wat leidde tot absurde situaties. Bij Peter Geurds is de menselijke maat weer helemaal terug. En alles gaat weer gewoon normaal, zoals het hoort!"
Anoniem
Schadeafhandeling
10.0
"Super, goed en vriendelijke contact en snel afgehandeld!"
Anoniem
Schadeafhandeling
10.0
"Zoals altijd ben ik weer heel goed geholpen door de mensen van Peter Geurds assurantiën. Ze dachten fijn mee, en de schade was snel weer hersteld."
Dhr. Clijsen
Afsluiten nieuwe verzekering
10.0
"Altijd top geregeld. Snel en makkelijk!"
Dhr. Verlijsdonk
Afsluiten nieuwe verzekering
9.5
"Ik ben correct en goed geholpen .en hebben goed geluisterd wat ik graag wil hebben.,.alles is netjes afgewerkt en niets is teveel wat ik gevraagd heb .ik raad iedereen aan om met Geurds in zee te gaan ."
Anoniem
Afsluiten nieuwe verzekering
9.9
"Super fijn kantoor met persoonlijke aandacht"
Anoniem
Afsluiten nieuwe verzekering
10.0
"Snelle reactie en duidelijk goed advies!"
Mevr. Van den Broek
Hoe kunnen wij jou helpen? Neem contact op