Over Peter Geurds Assurantiën Persoonlijke service en korte lijnen

Onafhankelijk en deskundig, met een persoonlijke inslag. Bij Peter Geurds Assurantiën staan al drie generaties lang de individuele wensen van relaties centraal en zijn de lijntjes kort. Onze financieel adviseurs zoeken naar de beste oplossing op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financieringen. Onze meerwaarde zit hem in het feit dat wij onafhankelijk zijn en de tijd nemen voor persoonlijke aandacht. Wij gaan op zoek naar de juiste verzekeraar, bank en geldverstrekker, die past bij jouw specifieke behoeften. Daarnaast hebben wij een netwerk van taxateurs, makelaars en notarissen.

Je bent altijd welkom bij ons op kantoor, of we komen langs indien gewenst voor persoonlijk advies. Ook online staan we voor je klaar en met onze app kun je realtime je verzekeringsdetails inzien.

Verandert er iets in de persoonlijke situatie? Neem contact op en je zaken worden snel en goed geregeld.

Geschiedenis

Drie generaties

Ruim 50 jaar geleden in 1966 startte Piet Geurds, Geurds Senior, het Eindhovense familiebedrijf Geurds Assurantiën. De wens om van zijn passie zijn beroep te maken, maakte van hem een ondernemer. Eerst werd een slaapkamer omgetoverd tot kantoor en later de garage. Gesprekken met relaties vonden plaats in de huiskamer. Hij bouwde het bedrijf vanaf niets op, door langs huizen te gaan. Hij was geabonneerd op een uitgave met geboorte- en trouwadressen. Relevante producten voor mensen op het juiste moment: bij een belangrijke levensgebeurtenis! Zo bouwde hij aan persoonlijke en langdurige relaties. Hij kreeg de bijnaam Piet Pepermunt, omdat hij als hij bij mensen aan huis kwam altijd een pepermuntje voor de kinderen bij zich had.

In 1985 nam Peter Geurds het stokje over en werd Peter Geurds Assurantiën uitgebouwd tot een advieskantoor waar men terecht kan voor alle financiële vraagstukken. De kernwaarde was en is nog steeds: het opbouwen van een langdurige relatie, waarbij persoonlijke betrokkenheid het uitgangspunt vormt. Vertrouwen en korte lijntjes, want zonder vertrouwen kun je geen zaken doen. Op deze manier ontstaat er van twee kanten waardering.

"Dat men op ons kan bouwen en weet dat we er zijn in geval van een ingrijpende (levens)gebeurtenis, bleek toen iemand bij wie brand uitgebroken was eerst naar Peter Geurds Assurantiën belde, in plaats van naar de brandweer."

Inmiddels is ook de derde generatie actief binnen het bedrijf door de komst van Piet Geurds. Ondanks dat hij volledig vrij werd gelaten in zijn beroepskeuze, koos hij voor een financiële opleiding en trad hij na het voltooien ervan volledig in dienst. Er is in de afgelopen 5 decennia wel wat veranderd. Mensen worden op financieel gebied slimmer en handiger, doordat ze zelf toegang hebben tot veel informatie. Hypotheken zijn daarbij wel een uitzondering. De beschikbare informatie is enorm, maar ook onoverzichtelijk. Peter en Piet Geurds kunnen als hypothecair planner dienen als gids. Zij nemen relaties bij de hand en doorlopen gezamenlijk het hele traject van A tot Z. Richting de toekomst wil Piet Geurds de lijn doortrekken die door zijn opa en vader zijn ingezet. Hierbij blijven de pijlers vertrouwen, huiselijkheid, persoonlijke aandacht, duurzame relatievorming en korte communicatielijntjes belangrijk.

financieel adviesbureau logo FB Adviespartner

Overname FB Adviespartner

De recente overname van FB Adviespartner sluit hier naadloos op aan. Dit kwam op het pad toen beide partijen nadachten over de toekomstbestendigheid van het bedrijf. Het klikte direct met Fred en Bianca Blummel. Ook bij hen begon het ooit met een telefoontje bij een geboorte en het afsluiten van een studieverzekering. Zij kunnen hun kantoor dat ze in de afgelopen 23 jaar vol passie en toewijzing hebben opgebouwd, met een gerust hart los gaan laten. Voor de relaties verandert er vrijwel niets.

Lees meer over de samenwerking

Wat onze klanten zeggen

Schadeafhandeling
10.0
"Super geholpen, snel en daadkrachtig."
Anoniem
Schadeafhandeling
10.0
"Ik werk al jaren samen met Peter Geurds, altijd een juiste en correcte uitleg en behandeling gehad. Zou Peter Geurds zeker aanbevelen aan anderen."
Anoniem
Schadeafhandeling
10.0
"prima dienstverlening"
Anoniem
Schadeafhandeling
10.0
"Alleen maar lof. Als er iets is kan je altijd terecht. Medewerk(st)ers zijn altijd correct en behulpzaam. Top"
Anoniem
Afsluiten nieuwe verzekering
8.8
"al 34 jaar een tevreden klant"
Anoniem
Afsluiten nieuwe verzekering
8.5
"uiterst vriendelijk, behulpzaam en meedenkend"
Dhr. Van Kessel
Afsluiten nieuwe verzekering
10.0
"De adviseurs van Peter Geurds Assurantiën zijn integer, transparant en geven echt het gevoel dat zij mijn belangen voorop stellen. Ik heb ze ook al aan meerdere vrienden aanbevolen, die op hun beurt ook weer allemaal erg tevreden zijn."
Dhr. Paes
Hoe kunnen wij jou helpen? Neem contact op