Onze diensten Particulier en zakelijk

Wij geven advies over hypotheken, verzekeringen en financieringen in begrijpelijke taal en afgestemd op de persoonlijke situatie. Voor zowel particulieren als de zakelijke markt (ZZP en MKB). Dat is waarvoor je bij Peter Geurds Assurantiën terecht kunt. Onze onafhankelijke hypotheek- en verzekeringsadviseurs zijn altijd up-to-date van de laatste wet- en regelgeving en staan aan de kant van de relatie. Het moet betaalbaar zijn én blijven, in alle situaties. Mocht er een belangrijke levensgebeurtenis voordoen, dan hebben we de oplossing al bedacht en zorgen we ervoor dat die betaalbaar en toekomstproof is.

Verandert er iets in de persoonlijke situatie? Je bent welkom bij ons op kantoor of bel ons direct. Wij staan je graag te woord en komen langs als dat nodig is.

Vrijblijvend kennismakenOf bel 040 241 43 04

Onze werkwijze

1 Kennismaking Persoonlijke aandacht en duurzame relatievorming vinden wij belangrijk. Daarom starten wij graag met een persoonlijk gesprek.
2 Inventarisatie We brengen jouw persoonlijke situatie in kaart en kijken als onafhankelijke partij welke producten hierbij het beste passen.
3 Wensen & Doelstellingen Jouw individuele wens en persoonlijke situatie staan bij ons centraal. Op basis hiervan geven wij advies in begrijpelijke taal.
4 Gewenste Situatie Wij maken mogelijke risico's inzichtelijk, geven advies en informatie over de gewenste situatie om gezamenlijk een weloverwogen keuze te maken.
5 Nazorg Wij blijven betrokken! Mocht er iets veranderen, dan hebben wij de juiste oplossing al bedacht die betaalbaar en toekomstproof is.
Financieel Advies

Je kunt bij ons terecht voor particulier- en zakelijk financieel advies. Een financieel advies gaat verder dan bijvoorbeeld het afsluiten van brandverzekering. Wij kijken naar leveringsvoorwaarden, naar de hypotheek in combinatie met specifieke verzekeringen en maken eventuele risico’s inzichtelijk. Onze financieel adviseurs kijken niet alleen naar de specifieke verzekering of vraag, maar naar het totaalplaatje.

Advies in begrijpelijke taal.

Neem contact op
Verzekeringen

Onze adviseurs bespreken in een adviesgesprek de beste oplossing voor jou op basis van jouw persoonlijke situatie. Niemand wil teveel betalen voor verzekeringen, maar voor iedereen is het advies verschillend. Wij laten zien wat voor risico’s er zijn en hoe je je daar tegen kunt wapenen en verzekeren. Op basis van die kennis op maat kun jij vervolgens zelf besluiten welk risico je wilt afdekken. 

Persoonlijk en veilig.

Neem contact op
Hypotheken

Bij Peter Geurds assurantiën kijken we nét wat verder dan de meesten… Wat betekent dit precies? Als hypothecair planner houden wij rekening met de financiële levensweg die iemand doorloopt. Zo blijft de hypotheek over het hele leven betaalbaar. Onze hypotheekadviseurs houden rekening met ingrijpende levensgebeurtenissen, zoals het overlijden van een partner, mogelijk arbeidsongeschikt raken en pensioen. De hypotheek moet in alle facetten van het leven betaalbaar zijn. En mochten er tussentijds zaken veranderen, dan toetsen wij of de hypotheek nog past. 

Toekomstproof.

Neem contact op
Financieringen

Wist je dat gemiddeld 1 op de 3 mensen een financiering lopen, zoals een persoonlijke lening of credit card schuld? Onze financieel adviseurs kijken kritisch naar deze financiering. Is dit de beste vorm en hoe is het rentepercentage en de looptijd? Zit je bij de juiste aanbieder en hoe kom je hier (zo snel mogelijk) weer vanaf? Wij bemiddelen waar nodig en kijken hoe we kunnen ondersteunen, of renteverlaging mogelijk is en of we de financiering mee moeten nemen in bijvoorbeeld de hypotheek, of we een contract moeten openbreken of oversluiten. 

Wij willen het beste voor jou!

Neem contact op

Wat onze klanten zeggen

Schadeafhandeling
9.5
"Fijn contact en duidelijke informatie."
Anoniem
Schadeafhandeling
7.4
"Prima tussenpersoon en adviseur"
Anoniem
Schadeafhandeling
9.0
"Vriendelijke, snelle en vooral deskundige hulp gehad bij deze schadeafhandeling."
Anoniem
Schadeafhandeling
10.0
"Super goed en snel geregeld"
Mevr. Van den Heuvel
Afsluiten nieuwe verzekering
10.0
"Goede en deskundige adviseur. Geen lange wachttijden en een duidelijke uitleg van elk product."
Dhr. Pluijmers
Afsluiten nieuwe verzekering
9.9
"Vriendelijk,duidelijk en zeer meedenkend voor een persoonljk advies. Top!"
Dhr. Visser
Afsluiten nieuwe verzekering
9.5
"Zeer goed"
Anoniem
Afsluiten nieuwe verzekering
9.9
"Is zeer goed"
Dhr. Berendsen
Hoe kunnen wij jou helpen? Neem contact op